Kilka słów o nas

Witamy na naszej stronie. Jesteśmy producentem kebabu. Nasz zakład produkcyjny powstał w 2016 roku choć przygoda z kebabem zaczęła sie w roku 2004 kiedy to otworzyliśmy pierwszy z naszych lokali w Chorzowie przy ulicy Powstańców 5. Naszą dewizą jest produkcja takiego kebabu jakiego sami zawsze chcieliśmy zjeść.

Jeśli poszukujesz rzetelnego dostawcy kebabu i mięsa, które sprosta twoim oczekiwaniom to dobrze trafiłeś.

Posiadamy wdrożone systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności (GHP, GMP, HACCP), a wszystkie nasze produkty przechodzą odpowiedni nadzór i badania przez akredytowane laboratorium. W firmie prowadzony jest stały nadzór nad jakością wody. Regularne badania potwierdzają jej czystość mikrobiologiczna i fizykochemiczna.

Zakład jest pod stałą kontrola lekarza weterynarii (PL24694004WE) i posiada zezwolenie na handel z państwami członkowskimi Unii Europejskiej.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo kilka rodzajów mięs:

Standardowe wagi naszych produktów to 10, 15, 20, 25, 30 i 35 kg.

Na życzenie klienta możemy również przygotować mięsa na indywidualne zamówienie.